Kokoustilavaraukset

Kokoustiloja voi varata Senaattilan kautta, https://tilavaraus.senaattila.fi

Tiedot varattavista tiloista löydät täältä.
Katso esittelyvideo täältä.

Tilavarausten peruutusehdot:

Peruutus ilman veloitusta tehtävä 5 arkipäivää ennen varausta virka-ajan puitteissa. Jos peruutus tehdään tätä myöhemmin, on veloitus täysihintainen. Ehto koskee seuraavia tiloja:

Kuha 1009
Hauki 1012
Turska 1050
Meri+Ahven 1061+1062
Kirjo+Lohi 1014+1015
Muikku 1074
Karppi 1067
Kiiski1068
Rausku 1069 
Sauna ja saunakabinetti

Peruutus ilman veloitusta on tehtävä 7 arkipäivää ennen varausta virka-ajan puitteissa. Jos peruutus tehdään tätä myöhemmin, on veloitus täysihintainen. Ehto koskee seuraavia tiloja:

Monikäyttötila
Auditorio 1065

 

Ravintolasali ja ravintolasalin yhteydessä oleva neuvottelutila: MONNI-kabinetti ovat varattavissa suoraan ravintolapäälliköltä, puhelimitse p. 040-180 4555 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kokouspalvelut:

Voit tilata kahvitarjoilun myös omaan kerrokseesi tai aikaisemmin varaamaasi 1. kerroksen neuvottelutilaan. Tilaus tehdään senaattilan tilavarausjärjestelmästä (valtionhallinto) tai ravintolasta.

Valtionhallinnon työntekijät saavat varausjärjestelmään tunnukset Senaattilasta. Muiden pyydetään olemaan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yli 30 hengen kahvitus/ tarjoilutilaukset tulee tehdä viikkoa ennen tilaisuutta.

Isojen ryhmien ruokailu ravintolassa:
Varmista ensin ravintolasta onko ryhmälle tilaa lounastaa ennen
kuin tilaisuuden lounasaikataulu lyödään lukkoon. Näin vältytään
päällekkäisyyksiltä ja lievennetään ruuhkaa. Samana päivänä saattaa olla
monella eri asiakkaalla, yksiköllä ja virastolla isoja tilaisuuksia. Jos mahdollista, 
lounas kannattaa suunnitella klo 12:15 tai sen jälkeen, mutta tee tiedustelu ravintolaan ennen aikataulun vahvistamista.

PIKATILAUS: Kuluvalle ja seuraavalle päivälle tehdystä tarjoilutilauksesta veloitamme 15€ pikatilausmaksun.

HUOM! Puutteellisista tai virheellisistä laskutustiedoista johtuvista laskunkorjauksista veloitamme 21€.

TILAUKSIEN JA TILAVARAUSTEN PERUUTUKSET JA MUUTOKSET TEHDÄÄN VARAUSJÄRJESTELMÄÄN TAI SÄHKÖPOSTILLA: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kauppasopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistua neuvotteluilla, voi kuluttaja saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).